Все още изпълнявам задълженията си, до колкото е възможно разбира се.
Обективирани ?!,  именно, кой ще постави тази оценка, че и удостоверение за нарушаване на условията, странен прозорец ........... бих казал
Все още не съм пробвал по взеймно, а и това ще е план Б.
Не съм наясно с неплатения отпуск. Бих поискал един такъв за срок от 6 мес., но ще имам и трудов договор в другото предприятие.
Това възможно ли е ?
Здравейте, казуса е следният:
Работя като продавач-консултант от повече от 5г. и 6 месеца в търговска верига. Поради влошаване на условията на труд си намерих работа, която отговаря на моите нужди.
От 2003г. съм с ТЕЛК с основно заболяване и съпътстващите го заболявания, искам да напусна по чл.327 ал.1 т.1 за който съм наясно какво гласи.
ТЕЛК-а ми е 73% като в него е описано с право на работа при определени условия. Тези условия доста се промениха към по-лошо в търговското дружество, станаха непреодолими и достатъчно лошо влияят на моето здраве. От 6 месеца насам, имам влошаване на здравословното състояние което доведе и до корекции в дозите на приемащите от мен лекарства.
Относно това дали работодателя може да ми предложи друга длъжност с по-лек или облекчен режим на работа, не съм сигурен какво може да ми предложи, а и нямам това желание поради това, че ще злоупотреби със сигурност.
Въпроса ми е:
Мога ли да изискам това, да ме освободи по този член от КТ  в случая ?
Благодаря Ви